Antonio Conte moet weer stap terug doen bij Tottenham Hotspur

16 februari 2023, 11:53

Antonio Conte blijft voorlopig in Italië. De trainer van Tottenham Hotspur was daar deze week al voor de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan (1-0 nederlaag) en blijft voorlopig in zijn thuisland om te herstellen van zijn galblaasoperatie.

Cone werd begin deze maand geopereerd en miste daardoor de wedstrijd tegen Manchester City (1-0 zege) van 5 februari. Op 11 februari zat hij weer op de bank tegen Leicester City (4-1 nederlaag) en dinsdag zat hij ook in de dug-out voor de wedstrijd tegen Milan.

Vervolgens onderging de 53-jarige oefenmeester een routinecheck in Italië. Op basis van de uitkomsten daarvan is besloten dat hij voorlopig bij zijn familie blijft in Italië om te herstellen. Assistent-trainer Cristian Stellini neemt de honneurs waar.

Tottenham heeft geen indicatie gegeven van de mogelijke duur van de afwezigheid van Conte. Zijn gezondheid is het belangrijkste, benadrukt de Premier League-club. De eerstvolgende wedstrijd is zondag voor eigen publiek tegen West Ham United in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen