FC Groningen verkoopt Hrustic aan Eintracht Frankfurt

28 september 2020, 21:19

FC Groningen heeft maandagavond het vertrek van Ajdin Hrustic naar Eintracht Frankfurt bevestigd. De 24-jarige middenvelder maakt voor een onbekend bedrag de overstap naar de Duitse club. Met zijn transfer keert Hrustic terug naar het land waar hij opgroeide.

Hrustic aasde al een tijdje op een transfer naar Eintracht Frankfurt. Meerdere malen liet hij weten toe te zijn aan een volgende stap. De Australisch international speelde in totaal zes jaar voor FC Groningen en was in 75 officiële wedstrijden goed voor zes doelpunten. "Ajdin is één van de spelers in de huidige selectie van FC Groningen die het langst aan de club was verbonden. Hij heeft bij FC Groningen in alle opzichten een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ajdin heeft laten zien een uitstekende Eredivisie-voetballer te zijn en hij krijgt nu de kans zich te bewijzen in een groot voetballand", [a,https://www.fcgroningen.nl/nieuws/fc-groningen-transfereert-hrustic-naar-eintracht-frankfurt/2,_blank,reageert] technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

FC Groningen nam eerder deze transferperiode al afscheid van onder meer Mike te Wierik (Derby County) en Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC). "Wij zijn er trots op dat we opnieuw een speler rechtstreeks kunnen afleveren aan een grote Europese competitie als de Bundesliga. Wij gunnen Ajdin deze stap van harte, danken hem voor zijn inspanningen bij FC Groningen en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", besluit Fledderus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen