Hrustic wil weg bij Groningen: "Klaar voor volgende stap"

8 september 2020, 11:23   Bijgewerkt: 8 september 2020, 11:33

Ajdin Hrustic heeft FC Groningen laten weten dat hij deze transferperiode wil verkassen. Via Duitse media kwam al naar buiten dat Eintracht Frankfurt en FC Köln in de race zijn voor de handtekening van de 24-jarige Australiër. "Het wordt een van die twee clubs, tenzij Groningen het aanbod niet accepteert."

Hrustic beschikt in Groningen nog over een eenjarige verbintenis. Ondanks pogingen van de Trots van het Noorden, wil de middenvelder niet verlengen en moet Groningen eigenlijk wel verkopen. "Groningen heeft geprobeerd mijn contract te verlengen, maar ik heb verteld dat ik klaar ben voor een volgende stap. Ik heb het gevoel dat ik iets nieuws nodig ben", zegt Hrustic tegen het Australische The World Game.

Lees ook: Hrustic vertrekt: Eintracht en Köln hebben interesse

In Duitsland hoopt Hrustic zich in de kijker te spelen voor het WK 2022 met Australië. "Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en de Bundesliga is een van de beste competities ter wereld. We hebben het over twee geweldige clubs met mooie stadions en een grote achterban. Dat ik een keuze moet maken, is een luxeprobleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen