VVV-Venlo haalt vierde zomeraanwinst weg bij MVV

12 juli 2017, 07:56

VVV-Venlo heeft haar vierde aanwinst van deze transferzomer aangekondigd. De promovendus in de Eredivisie heet Leroy Labylle werkzaam in De Koel. De linksachter maakt de overstap van provinciegenoot MVV Maastricht. De Belg is al medisch gekeurd en aangesloten bij de eerste selectie, die momenteel op trainingskamp is in Den Haag.

Na periodes bij onder meer Standard Luik, PEC Zwolle en MVV heeft Labylle voor twee seizoenen getekend bij VVV.  "Eerdere pogingen om hem naar Venlo te halen mislukten nog", geeft manager voetbal Stan Valckx aan op de clubwebsite. "Ik ben blij dat het nu wel is gelukt, want Leroy is van toegevoegde waarde in de Eredivisie. We streven ernaar alle posities dubbel bezet te hebben en met de positie van linksback was dat nog niet het geval."

VVV wist eerder deze zomer al Lars Unnerstall, Tarik Tissoudali en Terry Antonis als aanwinsten te verwelkomen in Venlo, waar ook basiskrachten als Delano van Crooy, Ralf Seuntjens, Jonathan Opoku, Jerold Promes en coach Maurice Steijn hun contract verlengden.

Lees ook onze VVV-special: Steijn en Post overtuigd: "VVV is klaar voor de Eredivisie"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen