"Molhoek één van de pijlers van nieuwe Vitesse"

3 juli 2008, 12:51   Bijgewerkt: 3 juli 2008, 12:57

De overstap van Rogier Molhoek naar Vitesse is definitief rond. De middenvelder zette donderdag zijn krabbel onder een contract bij de Arnhemse club, dat hem voor één jaar huurt van AZ. Daarna heeft Vitesse de optie hem definitief over te nemen.

"Wij zien in Rogier één van de pijlers van het nieuwe Vitesse", zegt technisch directeur Marc van Hintum op de officiële website van de Arnhemse club. "Persoonlijk vind ik hem één van de beste linkermiddenvelders van Nederland. Ik ben dan ook zeer tevreden dat hij komend seizoen het shirt van Vitesse draagt."

Ook Molhoek (25) zelf is blij met zijn nieuwe werkgever. "Vitesse is een club met historie. Daarnaast barst de club van de ambitie en zie ik het als een uitdaging om daar onderdeel van uit te maken", aldus de voormalig jeugdinternational.

Molhoek speelde het afgelopen seizoen nog op huurbasis voor NAC Breda. Hij is, na Frank van der Struijk en Julian Jenner, de derde speler die binnen korte tijd naar Vitesse verkast. Eerder werd bovendien ook Alfred Schreuder aangetrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen