Engelaar wil snelle afronding Schalke-transfer

Koen Freriks
22 juni 2008, 19:54   Bijgewerkt: 22 juni 2008, 20:25

Orlando Engelaar hoopt snel duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. De Oranje-international wil na de uitschakeling van Nederland op het EK zich weer volledig kunnen richten op zijn clubbestaan. Maar waar ligt die? Engelaar zelf hoopt nog altijd op Schalke 04.

Engelaar staat momenteel nog onder contract bij FC Twente, maar de kans dat hij volgend seizoen nog in Enschede speelt is heel klein. De middenvelder hoopt met trainer Fred Rutten mee te kunnen naar Gelsenkirchen, maar de transferonderhandelingen zitten al lange tijd in een impasse. "Ik wil dat er duidelijkheid komt", aldus de Rotterdammer tegen RTV Oost. "En die zal er deze week wel komen. Ik ga ervan uit dat het goed komt. Ik hoop het wel."

"Ik ga niet met de pest in mijn lijf aan de slag bij Twente, zo zit ik niet in elkaar. Maar leuk is anders", kijkt Engelaar vooruit op de situatie dat hij onverhoopt tot in Twente blijft. "Ik wil gewoon de stap maken en daar hebben we duidelijk afspraken over gemaakt met Twente. Het zou jammer zijn als ze die nu niet willen nakomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen