Tipgever brengt Heerenveen opnieuw jonge Tsjech

Ger
21 juni 2008, 10:30   Bijgewerkt: 21 juni 2008, 13:36

SC Heerenveen heeft opnieuw een jong Tsjechisch talent beet. In navolging van Michal Svec heeft de Friese club nu jeugdinternational Milan Kopic gecontracteerd. De 22-jarige verdediger is afkomstig van Mlada Boleslav en tekende voor vier seizoenen in Heerenveen.

Volgens Heerenveen-directeur Yme Kuiper is de nieuwe aanwinst geen typische sloper, maar een moderne stopper. "Milan is een moderne verdediger die alle facetten van het voetbal beheerst," zegt de preses op de clubsite. 

Heerenveen roert zich sinds kort op de Tsjechische markt, doordat het een exclusieve tipgever in het land heeft zitten. "We hebben in de regio een tipgever zitten die exclusief voor ons werkt. Tsjechië is een interessant voetballand. Er heerst een uitstekende sportcultuur, er wordt goed getraind en spelers beschikken over de juiste mentaliteit," vindt Kuiper. 

Kopic kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten en zorgt met de andere aanwinsten Svec en de Macedoniër Goran Popov voor meer concurrentie in de verdediging. "Alle posities moeten dubbel bezet zijn. Vooral links achterin hadden we versterking nodig," zo verklaart Kuiper de komst van de verdedigers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen