Davids maakt indruk bij Los Angeles Galaxy

Ger
19 juni 2008, 12:36   Bijgewerkt: 19 juni 2008, 13:07

Edgar Davids heeft tijdens zijn vakantie in Californië enkele trainingen afgewerkt met de selectie van Los Angeles Galaxy. Trainer Ruud Gullit willigde een verzoek van de middenvelder in om op het trainingsveld van de Amerikaanse club te verschijnen.

Ondanks de aanwezigheid van sterspeler David Beckham in Los Angeles, maakte het bezoek van Davids veel indruk. "Ik moest het even laten bezinken", zegt aanvaller Edson Buddle op de website van LA Galaxy. "Ik heb mijn camera meegenomen en heb een foto van hem gemaakt. Ik hou hem goed in de gaten. Ik kan veel van hem leren."

"Het is aardig gek", aldus jongeling Sean Franklin. "Ik ken niet veel grote voetballers, maar de echte sterren zijn me bekend. Hij helpt ons door over het team te praten en ons in vorm te houden. Hij heeft al een behoorlijk impact gemaakt."

"Edgar wil fit blijven omdat hij nog hoopt op een voetbaltoekomst in Europa", geeft Gullit toe. Davids zette afgelopen seizoen een punt achter zijn loopbaan bij Ajax. Mocht er geen nieuwe interessante club komen, dan sluit de middenvelder zijn carrière definitief af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen