Allach gaat technisch beleid FC Twente assisteren

Koen Freriks
16 juni 2008, 17:33

Mohammed Allach gaat volgend seizoen aan de slag bij FC Twente. De oud-speler van de Tukkers verlaat VVV Venlo, waar hij twee jaar technisch directeur was. In Enschede wordt hij assistent technisch management. 

"Allach gaat vanuit die functie ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de uitvoering van het totale voetbaltechnisch beleid bij de Enschedese club. Zijn taken liggen voornamelijk op het terrein van de coördinatie van het totale voetbalbedrijf. Het is een nieuwe functie binnen FC Twente en past in de verdere professionalisering van de organisatie van de Enschedese club.", laat Twente in een persbericht weten op de clubsite. 

Allach is geen onbekende voor Twente. De Hagenees met Marokkaanse roots speelde in het seizoen 2003-2004 al in Enschede. "FC Twente is een club in ontwikkeling en ik ben ook altijd een persoon geweest die zich graag wil ontwikkelen. Ik ben blij dat FC Twente mij deze kans biedt. Ik zie deze functie als een belangrijke en nieuwe stap in mijn carrière", zegt hij over de overgang.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen