"Oostenrijk moet juiste balans vinden"

Koen Freriks
8 juni 2008, 10:06

Teammanager Andreas Herzorg van Oostenrijk hoopt dat het gasland rustig blijft in het openingsduel vanavond tegen Kroatië. "We moeten de juiste balans vinden", aldus de manager.

De fanatieke Oostenrijkers zullen hun team massaal aanmoedigen tegen de Kroaten:. "Het publiek zal ons aansporen om fanatiek aan te vallen, maar dat is niet de juiste tactiek. We moeten rustig blijven en de juiste balans vinden. De druk ligt bij Kroatië dus we kunnen vrijuit voor onze kansen gaan. Maar we moeten niet te enthousiast worden. Het is belangrijk om compact en gecontroleerd te voetballen. Een vroege achterstand moet worden voorkomen", zo beschouwt hij voor tegenover de BBC.

Ondanks deze boodschap van de teammanager voelt aanvoerder Andreas Ivanschitz wel degelijk druk: "Het begint langzaam te komen. Sommige spelers worden een beetje nerveus en dat is ook logisch. We moeten het duel rustig benaderen en absoluut niet verkrampen. Hun centrale verdedigingskoppel is kwetsbaar. Daar kunnen onze snelle spitsen toeslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen