Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax verwijdert kunstgrasveld naast ArenA

Ajax verwijdert kunstgrasveld naast ArenA

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 mei 2008 – Ajax laat het kunstgrasveld dat naast de Amsterdam ArenA ligt, en waarop getraind kan worden, verwijderen. Het kunstgras wordt vervangen door 'normaal' gras, zo heeft de Amsterdamse club donderdag laten weten.

Naast het stadion lagen altijd twee velden, één met normaal gras en één met kunstgras. "Het kunstgrasveld werd de afgelopen twee seizoenen niet of nauwelijks gebruikt", legt algemeen directeur Henri van der Aat uit.

"Belasting van één trainingsveld blijkt te zwaar. De kwaliteit van dat ene trainingsveld is gedurende het seizoen om die reden hard achteruit gegaan. De A-selectie heeft dus twee velden nodig om op te kunnen trainen. Aangezien de selectie de wedstrijden ín het stadion op natuurlijk gras speelt, heeft de nieuwe technische staf bij de directie van Ajax de wens neergelegd er voor te zorgen dat beide trainingsvelden van echt gras zijn. Om die reden wordt momenteel het kunstgrasveld vervangen voor een natuurlijke grasmat", aldus de directeur op de Ajax-website. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd