'Coach McClaren zo goed als rond met FC Twente'

29 mei 2008, 08:59   Bijgewerkt: 29 mei 2008, 09:09

Steve McClaren lijkt definitief de nieuwe coach van FC Twente te worden. De komst van de oud-bondscoach van Engeland, die zonder werk zat sinds hij zich met de Engelsen niet wist te plaatsen voor het EK, is naar verluidt zo goed als rond.

De Telegraaf meldt dat er alleen nog maar enkele details ingevuld moeten worden, voordat de komst van de Engelse topcoach beklonken wordt. Als voorwaarde stelde McClaren wel dat de selectie van FC Twente niet verder uitgehold wordt, na het vertrek van Karim el Ahmadi (Feyenoord) en Orlando Engelaar (Schalke 04). Ook wil hij de ruimte hebben om een groot gedeelte van het geld dat Twente ontvangt voor beide middenvelders, direct opnieuw te investeren in versterkingen. 

Voordat McClaren in 2006 aantrad als bondscoach van Engeland, was hij jarenlang manager van Middlesbrough. Hij baarde in 2006 opzien, door de Engelse middenmoter naar de finale van het UEFA Cup-toernooi te leiden. In die periode was hij bovendien assistent-bondscoach onder Sven-Goran Eriksson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen