Silvestre staat open voor transfer naar Bordeaux

16 mei 2008, 09:19

Mickaël Silvestre keert mogelijk terug naar zijn vaderland. De Franse verdediger van Manchester United staat nadrukkelijk in de belangstelling van Girondins de Bordeaux, weet de Franse sportkrant l'Equipe vrijdag te melden.

De 30-jarige Silvestre, die door een zware knieblessure dit seizoen amper in actie kwam, staat open voor een overstap naar de huidige nummer twee van de Franse Ligue 1. "Het is mogelijk, ik draag Bordeaux een heel warm hart toe. Als klein jongetje, keek ik altijd vol spanning naar hun wedstrijden in de Europa Cup. Bovendien heb ik familie wonen nabij Bordeaux", vertelt Silvestre, die al sinds 1999 bij United speelt. Daarvoor verdedigde hij de kleuren van Stade Rennes en Inter Milan.

Toch zal Bordeaux wel met een mooi salaris over de brug moeten komen, waarschuwt Silvestre alvast. "Het moet zowel sportief als financieel aantrekkelijk zijn. In deze fase van mijn carrière ga ik geen cadeautjes uitdelen. Ik ben tenslotte geen barmhartige Samaritaan", aldus de 38-voudig Frans international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen