Bayern ligt dwars bij Olympische droom Demichelis

7 mei 2008, 14:25   Bijgewerkt: 7 mei 2008, 14:35

Martin Demichelis heeft een probleem. De Argentijnse verdediger is door bondscoach Sergio Batista aangewezen als één van de drie dispensatiespelers voor de Olympische Spelen, maar Bayern München is niet van plan om hem naar Peking te laten gaan. En aangezien clubs niet verplicht zijn om dispensatiespelers vrij te geven voor de Spelen, staan de Duitsers hiermee volledig in hun recht.

Toch hoopt Demichelis nog altijd op clementie van zijn werkgever. "Ik zal alles doen wat binnen mijn mogelijkheden is, om alsnog naar de Spelen te kunnen. Ik ben de bondscoach heel dankbaar voor zijn vertrouwen in mij en ik hoop echt dat Bayern me toestemming geeft om te gaan", stelt hij in de Argentijnse krant La Voz de Interior. 

Naast de 27-jarige Demichelis, die door deelname aan de Spelen de eerste drie competitieduels van volgend seizoen zou missen, hebben ook middenvelders Juan Roman Riquelme en Javier Mascherano een uitnodiging voor de Spelen ontvangen. Vier jaar geleden, in Athene, won Argentinië nog de gouden medaille.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen