Farfan en Mendez zonder toestemming weg bij PSV

7 mei 2008, 11:28   Bijgewerkt: 7 mei 2008, 11:38

Jefferson Farfan en Edison Mendez verblijven, zonder toestemming van PSV, in hun vaderland. De twee Zuid-Amerikanen hadden zich zaterdag moeten melden voor de driedaagse trip van PSV naar Griekenland, maar kwamen niet opdagen.

"We hebben Farfan en Mendez nog niet zelf kunnen spreken, dus we zijn niet op de hoogte van de exacte achtergrond. Pas als we het waarom weten, kunnen we het beoordelen", zegt directeur Jan Reker in het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt heeft Farfan via zijn zaakwaarnemer zijn excuses aangeboden en is hij wegens privéomstandigheden halsoverkop naar Peru gevlogen. Mendez had toestemming om na de laatste competitiewedstrijd even naar Ecuador te gaan, maar moest zich zaterdag weer melden. De middenvelder bleef echter weg.

Coach Sef Vergoossen kent de beweegredenen van het tweetal niet. "Daarom zeg ik er nog weinig over. Je kunt je best iets voorstellen bij de wens om bij de familie te zijn, maar dat moet dan natuurlijk in overleg gebeuren", aldus de Limburger, die doelman Heurelho Gomes wel toestemming gegeven heeft om langer in zijn vaderland Brazilië te blijven. "Hij wil nog wat zaken afhandelen in Brazilië. Gezien ons programma hoeft hij voor mij niet per se terug te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen