Timmer: "Teams uit de top-vijf hebben nog niets"

28 april 2008, 14:35

Toen Henk Timmer in de zomer van 2006 AZ verruilde voor Feyenoord, zeiden veel mensen dat hij, als hij prijzen wilde winnen, beter in Alkmaar had kunnen blijven. "Maar nu is toch maar gebleken van niet", zei de doelman lachend, nadat hij zondagavond in de Kuip ten koste van Roda JC de KNVB beker pakte.

Volgens Timmer is door de bekerwinst het hele seizoen, waarin Feyenoord na een sterke eerste helft van het seizoen in 2008 steeds verder wegzakte, in één klap goedgemaakt. "De matige resultaten in de competitie zijn nu een smetje, meer niet. Want we hebben nu niet alleen een prijs gepakt, maar we zijn ook zeker van Europees voetbal. De teams die in de top-vijf geëindigd zijn, nog niet. Die kunnen nog overal naast grijpen. Die enige teams die iets gewonnen hebben, zijn PSV en Feyenoord. En dat voelt wel heel lekker, kan ik je vertellen", zei hij tegen FCUpdate.nl.

Na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC barstte in de kleedkamer een enorm feest los, waarbij spelers, trainers en andere teamleden getrakteerd werden op een champagnedouche. De ontlading bij de spelers was dan ook enorm, vertelt Timmer. "Er is dit seizoen veel gezeik geweest in media, er waren geruchten dat er een scheiding in de groep was tussen jong en oud of zwart en wit. Maar dat was echt allemaal onzin. We hebben gewoon een hartstikke leuke groep. Om dan met z'n allen, na zo'n seizoen, toch een prijs te pakken, is echt geweldig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen