HSV kan CL vrijwel vergeten na nederlaag tegen Schalke

26 april 2008, 17:20   Bijgewerkt: 26 april 2008, 17:32

Hamburger SV kan kwalificatie voor de Champions League stilaan vergeten. De uiterst belangrijke thuiswedstrijd tegen het Schalke 04 van interim-coach Youri Mulder werd zaterdag met 0-1 verloren, waardoor een plek bij de top-drie uit het zicht raakt. Huub Stevens en zijn mannen zullen de komende weken zelfs nog alle zeilen bij moeten zetten om een ticket voor de UEFA Cup veilig te stellen.

Kevin Kuranyi kroonde zich zaterdag tot matchwinner in de AOL Arena. De Duitse spits was al na twee minuten trefzeker, waarmee hij de toekomstige ploeg van coach Fred Rutten een droomstart bezorgde. Hierna kregen de bezoekers uit Gelsenkirchen via Altintop zelfs een enorme kans op de 0-2, maar verdere schade bleef uit voor de zwak spelende thuisclub. Hierdoor was in de slotfase één goal genoeg om toch nog een puntje uit het vuur te slepen, maar Schalke hield knap stand.

Niet alleen in de subtop, maar ook in de kelder van de Duitse competitie blijft het ongemeen spannend. Hekkensluiters MSV Duisburg en 1.FC Nürnberg leken op weg naar drie punten, maar beide teams gaven tegen respectievelijk VfL Bochum (1-1) en Arminia Bielefeld (2-2) de zege uit handen. Naast Nürnberg en Duisburg staat ook Hansa Rostock nog altijd onder de rode streep, omdat het tegen rivaal Energie Cottbus door twee goals in de slotfase met 2-1 onderuit ging. Hierdoor nam Cottbus enigszins afstand van de degradatiezone en lijken Bielefeld, Nürnberg, Rostock en Duisburg de komende weken te moeten strijden om één plek boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen