Gomes: "Waarom praat iedereen over Ajax?"

21 april 2008, 08:24

Heurelho Gomes is één van de weinige PSV'ers die zondag voor het vierde achtereenvolgende jaar de schaal boven zijn hoofd hield. Sinds zijn komst in de zomer van 2004, pakte de doelman ieder jaar de titel. En elk kampioenschap was even bijzonder, liet de 27-jarige Braziliaan weten aan FCUpdate.nl.

"Elk kampioenschap is mooi", zegt de doelman. "Hoe groot mijn aandeel is deze titel is? Niet groter dan het aandeel van de andere spelers. Ik kan het niet alleen."

vergoossen

vergoossen

Gomes irriteerde zich de afgelopen weken flink aan het feit dat er wat kritiek op zijn elftal was. "De afgelopen weken was iedereen tegen ons. Er werd gezegd dat Ajax beter was, maar wij hebben vier punten tegen ze gepakt dit seizoen. Dus ik weet niet waarom iedereen dan over Ajax praat. Wij speelden misschien niet altijd mooi, maar het was wel voldoende om weer landskampioen te worden."

Ibrahim Afellay toonde zondag ook al zijn irritatie richting Ajax. "In Amsterdam rekenden ze zich al rijk. Maar zo zie je maar: ze hebben daar altijd een grote mond, maar presteren ho maar", liet de middenvelder zich in Arnhem ontvallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen