Bruno Silva heeft spijt van werkweigering

Ger
12 april 2008, 12:37   Bijgewerkt: 12 april 2008, 13:04

Bruno Silva zegt spijt te hebben van zijn werkweigering bij FC Groningen in de winterstop. De Uruguayaan dwong op die wijze uiteindelijk een transfer naar Ajax af. De Groningse clubleiding wilde aanvankelijk niet meewerken aan een overgang.

"Dat had ik niet moeten doen. Ik had gewoon moeten blijven trainen en voor het elftal blijven uitkomen", aldus Silva in het Dagblad van het Noorden. "Maar in mijn hoofd was het te onrustig. Ik wilde heel graag de stap naar Ajax maken en was bang dat FC Groningen dat zou verhinderen. Ik kon niet helder nadenken."

De rechtsback heeft nog even overwogen het seizoen alsnog af te maken in de Euroborg. "Maar toen de supporters zich tegen mij keerden was er geen uitweg meer en wist ik dat ik moest vertrekken. Heel jammer dat het zo is gelopen. Als ik het shirt van FC Groningen aan had, heb ik me altijd volledig gegeven."

Silva, die zondag met Ajax terugkeert bij FC Groningen, heeft inmiddels weer een goede relatie met Ron Jans, de trainer van de noorderlingen. "Rond mijn overgang naar Ajax zijn er even een paar rotweken geweest. We communiceerden toen niet meer met elkaar, maar gelukkig is het weer goed gekomen."

"Toen hij vernam dat ik een akkoord had bereikt met Ajax kreeg ik direct een sms'je van hem waarin hij me feliciteerde en geluk wenste in Amsterdam. Ik heb hem direct teruggebeld en bedankt voor de mooie jaren die ik bij FC Groningen heb gehad. Voor wedstrijden sms'en we vaak nog even met elkaar. Ik denk dat we een sms'je zondag maar even achterwege laten", besluit hij lachend.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen