Lamah en Tioté willen niet terug naar Anderlecht

10 april 2008, 15:31   Bijgewerkt: 10 april 2008, 15:43

Roland Lamah en Cheik Tioté hebben weinig trek in een terugkeer naar Anderlecht. Beide spelers werden dit seizoen door Anderlecht verhuurd aan Roda JC en zijn in Kerkrade tot bloei gekomen. "Ik keer alleen terug als ik een eerlijke kans krijg. Anders moeten ze ons definitief laten vertrekken", zegt Tiote in Het Nieuwsblad.

Lamah kreeg eind vorige maand te horen dat hij zich komende zomer weer in Brussel moet melden, over de toekomst van Tiote is nog geen beslissing gevallen. Geen van beide spelers staat echter te trappelen om terug naar Brussel te gaan. "Ik denk dat ik bij Anderlecht weer op de bank of op de tribune terecht ga komen. Ik heb al veel beloften gehoord van Anderlecht, maar we mochten nooit spelen. Zelfs niet bij een 5-0-voorsprong", moppert de 20-jarige Lamah.

Tiote doet er nog een schepje bovenop. "Ik zie me niet terugkeren naar Anderlecht. Wij krijgen hier (bij Roda JC, red.) veel vertrouwen en we zijn zeker vijftig procent beter geworden. Ik keer alleen terug als ik een eerlijke kans krijg. Anders moeten ze ons definitief laten vertrekken", aldus de 21-jarige Ivoriaan.

Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck reageert nuchter op de kritische uitlatingen van beide jongelingen. "Ik wil ze er aan herinneren dat ze nog een contract hebben bij ons. Vooral Tioté heeft een mooi contract", zegt hij fijntjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen