Cruciale driepunter brengt PSG boven rode streep

2 april 2008, 21:51

Paris Saint-Germain heeft drie uiterst belangrijke punten gepakt. De thuiswedstrijd tegen Racing Strasbourg werd woensdag met 1-0 gewonnen, waardoor de ploeg uit Parijs klom van de negentiende naar de 'veilige' zeventiende plek in de Ligue 1.

Invallers Bernard Mendy en Amara Diané braken de ban voor de thuisclub. Een voorzet van Mendy werd een kwartier voor tijd binnengewerkt door Diané. Beide spelers waren pas in de 56ste minuut in het veld gekomen. Eerder in de wedstrijd, in de zestiende minuut, werd een doelpunt van PSG-aanvaller Pauleta nog afgekeurd.

Door deze zege staat Paris Saint-Germain, dat vorige week nog de Coupe de la Ligue won, nu nét boven de rode streep. De voorsprong op Lens en Toulouse, die net onder de degradatiestreep staan, bedraagt echter slechts één puntje.