Molhoek: "Dit is geen geluk meer"

1 april 2008, 10:23   Bijgewerkt: 1 april 2008, 10:44

"Barça, Barça, NAC komt er aan", zongen de fans van NAC Breda zondag, na de zege (3-1) op Feyenoord. Met nog drie duels te gaan in de Eredivisie, staat de Brabantse club op de derde plaats in de Eredivisie en lonkt de UEFA Cup en mogelijk zelfs de voorronde van de Champions League. Daarmee leeft NAC wellicht boven haar stand, maar volgens Rogier Molhoek is de hoge klassering geen toeval.

"Ploegen als FC Twente en SC Heerenveen hebben meer voetballend vermogen dan wij, maar wij tonen aan dat je met een goede organisatie ook heel ver kunt komen", zegt de 26-jarige linkermiddenvelder tegen FCUpdate.nl. "Je kan het nu natuurlijk geen geluk meer noemen, dat we onze wedstrijden blijven winnen."

Door de zege op Feyenoord is een plek in de top-vijf, en het bijbehorende ticket voor de play-offs om een CL-ticket, heel dichtbij gekomen. "We hebben een heel goede stap gezet", weet Molhoek. "Hoeveel punten we nog nodig hebben om de top-vijf veilig te stellen? Pfoe, lastig. We gingen er eigenlijk vanuit dat zestig punten voldoende zou zijn en nu staat we op 57. Maar goed, je weet nooit wat er gebeurt."

Moussa Dembele NAC Rogier Molhoek

Moussa Dembele NAC Rogier Molhoek

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen