Wisgerhof wil kampioensschaal uit Goffert houden

28 maart 2008, 11:58   Bijgewerkt: 28 maart 2008, 12:06

PSV kan komende zaterdag al kampioen van Nederland worden, maar moet daarvoor zelf in ieder geval winnen van NEC. En de Nijmegenaren zijn niet van plan om daar aan mee te werken, zegt aanvoerder Peter Wisgerhof in De Gelderlander.

"Die kampioensschaal moet nog maar een week in de kast van de KNVB blijven staan. Daar staat-ie goed", zegt de centrale verdediger, die hoopt dat zijn elftal PSV op de knieën kan krijgen. "Dat zou perfect zijn. Maar daarvoor moet alles wel op zijn plek vallen. PSV kan slecht spelen en toch winnen, dat is een echte kwaliteit. Wij moeten goed spelen om te winnen. We moeten PSV dus maar eens flink het mes op de keel zetten. Die kampioensschaal hoef ik in De Goffert niet te zien."

NEC kan de punten goed gebruiken, want de ploeg aast nog altijd op een plaats bij de top-negen. "We hebben met PSV, NAC, Roda en Vitesse nog een zwaar programma. Maar we zien zeker mogelijkheden om de negende plaats te bereiken. We winnen toch uit bij Heerenveen en Feyenoord? Dan kunnen we toch wel wat?"

NEC staat momenteel op de elfde plaats in de Eredivisie. De achterstand op FC Utrecht, dat de felbegeerde negende plek in handen heeft, bedraagt drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen