Mendez: "Behoefte bij PSV te vertrekken is weg"

12 maart 2008, 13:52

Edison Mendez heeft niet langer de wens om PSV te verlaten. De middenvelder wilde in de winterstop graag terugkeren naar zijn vaderland Ecuador, maar zag een transfer op het laatste moment afketsen. Inmiddels is de behoefte om te vertrekken bij PSV verdwenen, zegt de Zuid-Amerikaan in het Brabants Dagblad.

De belangrijkste reden waarom Mendez terug naar Ecuador wilde, was de gezondheid van zijn moeder. De moeder van de voetballer was ernstig ziek en Mendez wilde graag dichter bij haar in de buurt wonen. "Ik wilde graag vertrekken en PSV wilde ook meewerken. Maar niet ten koste van alles en dat kan ik ook begrijpen."

"Uiteindelijk heeft het probleem zichzelf opgelost, omdat de gezondheid van mijn moeder flink verbeterde. Ik heb daarna een paar dingen goed kunnen regelen thuis, ik heb nu meer rust", aldus Mendez, die de komende periode wil proberen om weer een vaste basisplaats af te dwingen bij PSV. "Ik ben nog geen gevestigde naam bij deze club en zal elke keer weer top moeten zijn om mijn stek te verdienen. Dat is niet gemakkelijk, maar maakt me ook sterk."

Vanavond, in de belangrijke UEFA Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, staat Mendez hoogstwaarschijnlijk wél in de basis bij de Eindhovense ploeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen