Olympique Lyon pakt drie punten in slotfase

Ger
12 januari 2006, 00:40

Olympique Lyon is woensdagavond in de Franse competitie ternauwernood ontsnapt aan puntenverlies. De koploper, in de Champions League tegenstander van PSV, liet zich in eigen huis bijna verrassen door Olympique Marseille. Sluipschutter Sidney Govou redde de titelverdediger in de slotfase: 2-1.

De bezoekers waren na ruim een kwartier op voorsprong door Lamouchi. Tiago maakte na rust gelijk. Hoewel de koploper daarna sterk aandrongen leek OM met een gelijkspel weg te komen. Govou voorkwam dat zeven minuten voor tijd. Vlak daarna kreeg Lamouchi rood.

Girondins Bordeaux is voorlopig de naaste achtervolger van de gedoodverfde Franse kampioen. In de strijd om de tweede plaats werd Auxerre met 1-0 verslagen. Alonso maakte de treffer met nog drie minuten op de klok. Girondins heeft wel veertien punten achterstand op Lyon.

Lens en Lille verloren beide en lieten daarmee de kans op gelijke hoogte te komen met Bordeaux liggen. Troyes versloeg Lille met 1-0, Lens liet zich voor eigen publiek te grazen nemen door Nancy: 1-2. Dat geeft Paris Saint-Germain donderdag de gelegenheid een grote sprong voorwaarts te maken. Bij winst in en op Toulouse wordt PSG de eerste uitdager van Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen