Larsson: "In Zweden iets meer geluk nodig"

14 februari 2008, 00:03   Bijgewerkt: 14 februari 2008, 16:29

Henke Larsson stond er een beetje sip bij, woensdagavond in het Philips Stadion. De Zweed had zojuist met Helsingborgs IF een 2-0 nederlaag moeten slikken tegen PSV, een resultaat dat internationaal gezien staat als een huis. Want als PSV in Zweden één keer scoort, moeten Larsson en zijn teamgenoten er vier in schieten om alsnog door te gaan. Toch ziet de oud-Feyenoorder nog mogelijkheden.

"Natuurlijk ben ik niet tevreden. We hebben best goed gespeeld, vooral in balbezit slaagden we er regelmatig in om gevaarlijk te worden, maar de kansen die we kregen hebben we niet benut. Bovendien kreeg PSV een onterechte penalty. Maar goed, dat is voetbal, zulke dingen kunnen gebeuren", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Of ik nog geloof in onze kansen om door te gaan? Natuurlijk! Er zijn nog negentig minuten te spelen, je moet er altijd in blijven geloven. PSV is een goede ploeg, maar er is nog van alles mogelijk. Maar we hebben in Zweden wel iets meer geluk nodig dan vanavond", besluit de 36-jarige aanvalsleider van Helsingborg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen