PSV strikt Peruviaans talent Manco

Koen Freriks
10 februari 2008, 10:01   Bijgewerkt: 10 februari 2008, 11:47

PSV lijkt een eventueel vertrek van Jefferson Farfan al te hebben opgevangen. De Eindhovenaren bereikten overeenstemming met Alianza Lima over een transfer van de Peruviaan Reimond Manco. De 17-jarige aanvaller komt komende zomer naar de landskampioen, waarbij hij een contract voor vijf jaar zal tekenen.

Alianza Lima, de club waar eerder Farfan werd weggeplukt, gaat tevens een samenwerkingsverband aan met PSV. Beide clubs tekenden een driejarige verbintenis om in de toekomst nauwer samen te gaan werken.

Manco was afgelopen zaterdag al even bij PSV om het duel tegen Heerenveen te bekijken. De jongeling legt uit wat hij voor speler is. "Ik ben een snelle speler met de nodige techniek en speel het liefst op de rechterflank. Maar op links kan ik ook uit de voeten. Verder wil ik nu liever niet teveel praten, dat zien de supporters wel als ik straks hier heen kom", aldus Manco tegenover PSV TV.

Manco moet bij PSV de opvolger worden van Farfan, die volgens de voorzitter van Alianza Lima komende zomer wordt verkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen