Goal Van der Vaart niet genoeg voor overwinning

9 februari 2008, 17:18   Bijgewerkt: 9 februari 2008, 17:27

Bayer Leverkusen en Hamburger SV zijn er niet in geslaagd om aan te haken bij koploper Bayern München. De nummers drie en vier van de ranglijst kwamen zaterdag in een onderling treffen niet verder dan 1-1. Rafael van der Vaart zette de bezoekers uit Hamburg op voorsprong, maar na rust maakte Friedrich gelijk.

Met het gelijkspel schoten beide teams weinig op. Zowel Leverkusen als HSV heeft nu vijf punten minder dan koploper Bayern, dat bovendien nog één duel minder gespeeld heeft. De Zuid-Duitsers spelen zondag tegen Werder Bremen, de nummer twee van de ranglijst. Bij winst neemt Bayern alvast een voorschot op de titel.

Onderin raakte MSV Duisburg verder in de problemen. Met rechtsback Michael Lamey in de gelederen verloren de zebra's met 2-1 van VfL Wolfsburg. Deze nederlaag was extra duur, omdat rivalen 1.FC Nürnberg (1-1 tegen Hansa Rostock) en Energie Cottbus (3-3 tegen VfL Bochum) wel een puntje pakten. Bij Nürnberg maakte Jan Koller, die in januari overkwam van Monaco, de openingstreffer.

Regerend kampioen VfB Stuttgart ging weer eens onderuit. Hertha BSC bezorgde de ploeg van coach Armin Veh de tiende nederlaag van het seizoen (1-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen