Grote groep fans stemt Willem II-coach Jonker gelukkig

9 februari 2008, 10:12   Bijgewerkt: 9 februari 2008, 13:14

Willem II heeft over steun niet te klagen. De mager presterende Tricolores worden zondag, in het degradatieduel met VVV Venlo, gesteund door de maximale hoeveelheid van 500 fans. Dat hadden er nog meer kunnen zijn, maar door de beperkte ruimte in het uitvak van stadion De Koel moeten degenen die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen het duel bekijken op een groot scherm in het supportershome.

Deze massale steun voor zijn elftal doet coach Andries Jonker goed, vertelt hij in het AD. "Dat het maximale aantal supporters meegaat, is een signaal naar de jongens toe. Ze zeggen hiermee: "Wij geloven in jullie"", aldus de oefenmeester, die bovendien nog altijd technisch directeur van de Tilburgse ploeg is.

Willem II en VVV Venlo staan momenteel gedeeld zestiende in de Eredivisie, met negentien punten uit 23 duels. De ploeg die zondag drie punten pakt, komt boven de beruchte rode degradatiestreep te staan. De verliezer kan daarentegen, als Excelsior wint van Sparta, zakken naar de laatste plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen