Mendes da Silva neemt plaats in van Ooijer

Ger
4 februari 2008, 15:40

Bondscoach Marco van Basten heeft David Mendes da Silva bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald. De AZ-verdediger is de vervanger van André Ooijer, die door de medische staf van Oranje niet fit genoeg is bevonden voor de oefeninterland tegen Kroatië.

Ooijer meldde zich maandagmorgen wel in het trainingskamp in Noordwijk. De verdediger van Blackburn Rovers heeft inmiddels het spelershotel verlaten, terwijl Mendes da Silva in de loop van de middag bij de groep aansluit. Van Basten moest eerder al Ruud van Nistelrooy, Orlando Engelaar en Clarence Seedorf van zijn lijst halen. Voor dat drietal riep de bondscoach geen vervangers op.

Mendes da Silva heeft één interland achter zijn naam staan. Hij maakte een jaar geleden zijn debuut in de met 4-1 gewonnen oefeninterland tegen Rusland. In dat duel kwam de Rotterdammer in de 63e minuut in het veld voor Nigel de Jong.

De selectie van Nederland voor het oefenduel van woensdag 6 februari in het Poljud Stadion in Split telt achttien spelers. Spelers en staf vertrekken dinsdagmorgen naar Kroatië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen