Perez: "Ajax ligt behoorlijk achterop"

Ger
31 januari 2008, 08:30   Bijgewerkt: 31 januari 2008, 15:20

De selectie van Ajax sjokte na de nederlaag tegen PSV (0-2) balend rond in de catacomben van de Amsterdam ArenA. De thuisclub verzuimde enkele grote kansen te verzilveren, waardoor de Eindhovenaren het duel met twee bevliegingen beslisten. "We hebben de beste kansen gekregen, maar we scoren niet", zegt Kenneth Perez tegen FCUpdate.nl.

Edgard Davids krijgt rood.

Edgard Davids krijgt rood.

Door het resultaat koesteren de Eindhovenaren een voorsprong van acht punten op Ajax. "Het was een belangrijke wedstrijd om aan te haken. Nu liggen we behoorlijk achterop", beseft Perez, die ondanks de achterstand kansen ziet. "We moeten blijven geloven. Als PSV punten gaat morsen, moeten we profiteren. Wellicht is er dan nog iets mogelijk."

De Deen wilde de tegenvallend presterende Edgar Davids niet openlijk afvallen. De aanvoerder van Ajax moest zelfs met rood van het veld na een harde overtreding. "We hadden het allemaal moeilijk", stelt Perez. "Het was een slechte wedstrijd van onze kant, maar toch hadden we het gevoel dat we de partij konden winnen."

De verdediger werpt tevreden een blik op de ranglijst. "Het ziet er goed uit. We staan acht punten los van de directe concurrenten. Het is wel zaak om het hoofd erbij te houden. We kunnen ons nog goed herinneren hoe de slotfase van de competitie vorig seizoen is verlopen. Zo'n slechte serie moeten we nu voorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen