Sceptische Buffel: "Dit heb ik eerder gehoord"

24 januari 2008, 14:04

Het is nog altijd onzeker waar de toekomst van Thomas Buffel ligt. De Belg wil dolgraag vertrekken bij Glasgow Rangers, maar heeft de clubs niet bepaald voor het uitkiezen. En bovendien willen de Schotten hem graag behouden, tot onbegrip van de aanvaller zelf. "Als ik blijf, is dat kapitaalvernietiging", moppert hij.

"De technisch directeur zegt me dat de trainer me nog wil gebruiken", zegt Buffel, die woensdag als invaller mocht meedoen in de bekerwedstrijd tegen East Stirling (6-0), in Het Laatste Nieuws. "Hij hoopt ook dat ik, zoals vroeger, weer van grote waarde zal zijn voor de club. Dat klinkt goed, ja, maar ik heb dat al eerder gehoord."

Als het aan Buffel zelf ligt, vertrekt hij. Maar waarheen, dat is nog een raadsel. "Er zijn zeer weinig opties. Veel clubs weten dat ik een jaar niet heb gespeeld. En niemand heeft er baat bij als ik nu nog eens zes maanden op de bank moet zitten. Dat kan de club zich ook niet verloorloven, ik moet zo snel mogelijk spelen. Anders doet de club aan kapitaalvernietiging, en dat weten ze", aldus de voormalig Feyenoorder, wiens contract bij Glasgow Rangers nog anderhalf jaar doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen