'Molhoek volgend seizoen weer bij AZ-selectie'

22 januari 2008, 09:48

Rogier Molhoek maakt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer deel uit van de selectie van AZ. De linkermiddenvelder is dit seizoen verhuurd aan NAC Breda, waar hij een prima indruk maakt. De Brabanders zouden Molhoek dan ook best na de zomer willen behouden, maar volgens AZ-directeur Marcel Brands gaat dat niet gebeuren.

"Wij staan niet te trappelen om hem te verkopen. Ik ga er vanuit dat hij na dit seizoen bij ons terugkeert", zegt Brands in BN/ De Stem. Brands benadrukt dat Molhoek afgelopen zomer op huurbasis mocht vertrekken, omdat de middenvelder daar zelf op aandrong. "Rogier wilde per se weg. Als hij iets meer geduld had gehad, had hij nu een basisplaats gehad bij ons", verwijst hij naar de personele problemen van AZ links op het middenveld, waar Schaars en Martens langdurig uitgevallen zijn.

Molhoek zelf, die vanavond met NAC Breda tegen AZ speelt, is echter niet erg happig op een terugkeer naar Alkmaar. "Ik ben een nuchtere boer uit Oud-Beijerland. In het begin van het seizoen was ik niet goed genoeg voor een basisplaats bij AZ en ik geloof niet dat ik nu dingen heb laten zien, die ze daar nog niet wisten. Dus blijft de situatie voor mij ook een beetje hetzelfde. Ik zou een typische Van Gaal-voetballer zijn. Toch lieten ze me gaan. Hoeveel vertrouwen spreekt daar uit?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen