FC Twente wil blijven profiteren van slordigheden

Ger
21 januari 2008, 07:30

Voor FC Twente lonkt na de overwinning op FC Groningen (3-1) een plaats bij de eerste drie. Door gestuntel van de traditionele topclubs hebben de Tukkers vier punten achterstand op koploper PSV. Toch blijven de mannen van coach Fred Rutten bescheiden in hun vooruitzichten. "We kijken aan het einde van het seizoen wel waar we staan."

"We wisten van tevoren dat het een belangrijk potje zou worden", zegt Romano Denneboom tegen FCUpdate.nl. "We stonden drie punten achter op Groningen en moesten eigenlijk winnen. Dan is deze score een hartstikke mooi resultaat. We waren op bepaalde momenten de controle over de wedstrijd even kwijt, maar uiteindelijk is de zege verdiend."

FC Twente profiteerde bovendien optimaal van slippertjes van PSV, Ajax en Feyenoord. "De andere uitslagen zijn gunstig, maar we kijken niet naar de topploegen", stelt de aanvaller. "We leven van wedstrijd naar wedstrijd en kijken aan het einde van het seizoen wel waar we staan. Donderdag nemen we het op tegen Feyenoord en dat is moeilijk zat. We moeten iedere wedstrijd onze stinkende best doen."

Voor Wielaert zijn in deze fase van het seizoen de punten heilig. "We willen graag bovenin blijven meedraaien en dan telt het niet of je mooi voetbal laat zien. De competitie kent vooralsnog een raar verloop. We hebben volgens mij minder punten dan vorig seizoen, maar toch staan we dichter achter de koploper. Hopelijk kunnen we van de slordigheden blijven profiteren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen