AZ bevestigt vertrek cultheld Steinsson naar Bolton

16 januari 2008, 16:25   Bijgewerkt: 16 januari 2008, 16:33

De transfer van Gretar Steinsson naar Bolton Wanderers is afgerond. Dinsdag werd al duidelijk dat de IJslander per direct over zou stappen naar de Engelse subtopper en inmiddels heeft ook AZ het nieuws officieel bevestigd. Naar verluidt ontvangen de Alkmaarders zo'n 3,5 miljoen euro voor de razend populaire rechtsback.

"Ik vind het moeilijk om bij AZ weg te gaan, maar ben blij met deze kans. In Engeland spelen is een droom voor mij", zegt Steinsson, die bezig was aan zijn derde seizoen in Alkmaar, op de website van AZ. De IJslandse ijzervreter werd al snel een cultheld in Alkmaar, niet in de laatste plaats omdat hij in een video het veld van de oude Alkmaarderhout opliep en keihard het 'retteketet AZ' schreeuwde. Deze video werd in de maanden daarna steevast gedraaid voorafgaand aan een wedstrijd.

"De beslissing om medewerking te geven aan deze transfer, was geen makkelijke", zegt technisch directeur Marcel Brands. "We verkopen niet alleen een prima verdediger, maar ook een fantastisch mens met een uitstekende mentaliteit. Steinsson is dan ook zeer geliefd bij zijn medespelers en de AZ-supporters. Maar iedereen gunt Grétar deze, door hem genoemde 'droomtransfer.'"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen