Simons: "PSV moet zich versterken in winterstop"

Ger
27 december 2007, 16:00

Het derde competitieverlies van het seizoen heeft PSV de noodzaak van tussentijdse versterkingen pijnlijk duidelijk gemaakt. De titelverdediger werd op tweede kerstdag door een vechtlustig FC Groningen overlopen in de Euroborg (2-1). "We hebben de afgelopen maanden al te veel tikken gekregen", beseft aanvoerder Timmy Simons.

"Het is wrang om te constateren, maar de nederlaag is volledig terecht", zegt Simons tegen FCUpdate.nl. "De eerste twintig minuten zijn we afgetroefd in de duels. Groningen ging fel de strijd aan en had de bereidheid om die strijdwijze lang door te voeren. Wij konden het voetballend niet oplossen. Na de 0-1 kregen we het beter onder controle, maar in de tweede helft was Groningen opnieuw de betere ploeg."

"Voetballen tijdens de kerstdagen is al niet leuk. Nu is het helemaal een drama", stelt de Belgische international, die ervan uitgaat dat PSV in de winterstop zaken doet op de transfermarkt. "Je krijgt ieder seizoen weleens een tik, maar nu hebben we er al te veel gekregen. De club wil het beste en met deze spelersgroep lijkt dat moeilijk te worden. In de winterstop zullen er zeker versterkingen volgen."

Wouters

Wouters

"De balans in het elftal is gewoon niet goed", aldus Wouters, die als tussenpaus slechts drie van zijn zeven wedstrijden met PSV wist te winnen. "Wij hebben spelers die individueel het verschil kunnen maken, maar missen voetballers die het kunnen opbrengen om die spelers te laten excelleren. We hebben types nodig die de mouwen opstropen tijdens moeilijke momenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen