Sprockel: "Het spel moet echt beter"

Sprockel: "Het spel moet echt beter"

2 december 2007 – Vitesse verkeert in een kleine sportieve crisis. De Arnhemmers begonnen flitsend aan het seizoen, maar zijn inmiddels ver weggezakt. Zaterdag werd er met 3-2 verloren van Roda JC, waardoor de ploeg slechts twaalfde staat in de Eredivisie.

Met name de manier waarop Vitesse ten onder ging in Kerkrade, baart verdediger Civard Sprockel zorgen. De Gelderlanders hadden lang geen schijn van kans en kwamen met 3-0 achter. Na een ietwat gelukkig doelpunt van Sebastien Sansoni kwam Vitesse nog wel terug tot 3-2, maar een gelijkspel zou onterecht zijn geweest. "We vinden elkaar moeilijk. We hebben veel moeite om een wedstrijd te domineren en te winnen. Het voetbal moet echt beter. Ik denk dat we nou niet teveel moeten gaan praten, we moeten keihard blijven werken", zegt Sprockel tegen Omroep Gelderland.

"We hebben drie wedstrijden achter elkaar verloren. Die periode hadden we vorig jaar ook, maar toen speelden we wel goed. Misschien is crisis een groot woord, maar het zou beter moeten", aldus de centrale verdediger.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020