Van der Vaart zet HSV op juiste spoor

Ger
25 november 2007, 19:49

Hamburger SV kwam zondag op een punt van koploper Bayern München door Hansa Rostock met 2-0 te verslaan. Rafael van der Vaart zette de ploeg van de aan het einde van het seizoen naar PSV vertrekkende trainer Huub Stevens op het juiste spoor.

De Oranje-international benutte in de 17e minuut de eerste kans voor HSV. Het was zijn achtste competitietreffer en daarmee bezet hij op de topscorerslijst in Duitsland de derde plaats. De Kroaat Ivica Olic zorgde in de tweede helft voor 2-0.

Joris Mathijsen en Romeo Castelen speelden de volle negentig minuten bij HSV. Nigel de Jong kwam als invaller binnen de lijnen. Van der Vaart kreeg kort voor het einde een publiekswissel. Komend weekeinde treffen Werder Bremen en Hamburger SV elkaar in Bremen.

FC Nürnberg, op 5 december de tegenstander van AZ in de UEFA Cup, won met 2-0 van Borussia Dortmund. Twee ex-Ajacieden verzorgden de productie: Tomas Galasek en Angelos Charisteas. Nürnberg kon de zege wel gebruiken. De ploeg staat zestiende na de overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen