Preud'homme: "Vandereycken moet aanblijven"

Ger
24 november 2007, 09:00

Michel Preud'homme zit niet te wachten op het ontslag van René Vandereycken bij de Belgische ploeg. De oud-doelman van de Rode Duivels wordt genoemd als mogelijke opvolger van de geplaagde bondscoach, die zich met België niet wist te kwalificeren voor het EK.

"René Vandereycken moet aanblijven", stelt Preud'homme tegen Sporza. "Hij is aan een moeilijke klus begonnen die hij moet kunnen afmaken. De resulaten zijn er niet, maar hij heeft wel goed werk geleverd. Hij heeft een jonge kern samengesteld waar we mee kunnen werken. En zolang Vandereycken geen beslissing genomen heeft over zijn toekomst, ben ik niet aan de orde."

Preud'homme is zelf ruim een jaar als hoofdtrainer actief bij Standard Luik. "Op het eind van het seizoen loopt mijn contract af. Als er iemand interesse in me heeft, zal ik eerst willen weten wat de plannen zijn van Standard met mij. De club geniet mijn voorkeur, want ik voel me heel goed bij Standard. De resultaten zijn er, we spelen mooi voetbal en het klikt tussen mij en de spelers."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen