Bakkal: "Geen onrust door vertrek Koeman"

Ger
5 november 2007, 13:30

Voor PSV ontpopte het bezoek aan SC Heerenveen zich zaterdagavond tot een vervelend sluitstuk van een roerige week. Uitgerekend na het vertrek van trainer Ronald Koeman naar Valencia liepen de Brabanders tegen het eerste seizoensverlies aan (2-1). "Een nederlaag komt altijd verkeerd uit. Dat staat los van het vertrek van de trainer", zegt Otman Bakkal tegen FCUpdate.nl.

PSV-directeur Jan Reker besefte midweeks al dat een slecht resultaat tegen SC Heerenveen kritische noten zou opleveren - ook mét Koeman op de bank. "Als we Koeman aan zijn contract hadden gehouden en we waren onderuit gegaan, dan hadden we het ook verkeerd gedaan", aldus Reker. Niettemin komt het afscheid van Koeman gezien het zware programma op een ongelukkig moment. Na de confrontatie in Friesland heeft PSV de zware duels tegen Fenerbahçe en AZ nog voor de boeg.

Koeman

Koeman

De jeugdinternational laat weten wel verrast te zijn door de snelheid van de transfer van Koeman. "Veel tijd om over de ontwikkelingen van de afgelopen dagen na te denken, was er niet. Het vertrek van de trainer is heel snel tot stand gekomen. De bevestiging kwam op woensdag en de volgende ochtend hebben we afscheid genomen van zowel de trainer als Tonny (Bruins Slot, red.). Daarna hebben we ons vizier op de wedstrijd tegen Heerenveen gericht."

In het Abe Lenstra Stadion had PSV volgens Bakkal zeker een gelijkspel verdiend. "Het spel tegen Heerenveen was zeker niet onder de maat. Vooral in de tweede helft liep het bij vlagen zeer aardig. Het probleem was dat we niet veel grote kansen hebben afgedwongen. De eindpass was te vaak onnauwkeurig. Het is heel ongelukkig dat je uiteindelijk met een schlemielig eigen doelpunt verliest. Jan (Kromkamp, red.) kon daar helemaal niets aan doen. Ook de andere Jan, op de bank, trouwens niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen