Van der Schaaf haakt af, Sansoni valt in

19 oktober 2007, 14:51

Remco van der Schaaf doet zaterdagavond niet mee in de uitwedstrijd van Vitesse tegen Heracles Almelo. De middenvelder kampt met een kuitblessure. Zijn plaats in de basis wordt overgenomen door de Fransman Sebastien Sansoni.

Volgens coach Aad de Mos is Van der Schaaf toe aan rust. "Speelt hij nu, dan is het op tachtig procent. Daarbij geldt, dat de blessure alleen maar kan verergeren of zelfs andere blessures tot gevolg kan hebben. Het is dus verstandig om hem niet te laten spelen. Hierdoor is hij voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Willem II weer honderd procent fit", zegt hij op de website van Vitesse.

De Mos verwacht een lastige avond in Almelo. Dat Heracles twee weken geleden met liefst 9-0 verloor van Heerenveen, zegt hem niets. "Er zit een groot verschil in de prestaties van Heracles in de thuis- en uitduels Twee weken geleden werd met 9-0 verloren in Heerenveen, maar thuis winnen ze van AZ en ontsnappen Ajax en PSV aan puntenverlies. Het zal een heet avondje en traditioneel lastig worden."

Naast Van der Schaaf mist De Mos ook Theo Janssen, Onur Kaya en Cees Keizer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen