Vandereycken: "Dembélé gaat de goede kant uit"

Ger
11 oktober 2007, 09:13   Bijgewerkt: 11 oktober 2007, 09:23

De Belgische bondscoach René Vandereycken verwacht dat hij Moussa Dembélé zaterdag kan inzetten tegen Finland in de EK-kwalificatie. De aanvaller ontbrak vooralsnog op de groepstraining van de Rode Duivels vanwege een bij AZ opgelopen blessure.

"Met Dembélé gaat het de goede kant uit", liet Vandereycken weten. "In principe sluit hij donderdag aan bij de groep, al is hij dan misschien nog niet honderd procent fit." De eerder eveneens afwezige Marouane Fellaini traint donderdag ook met de selectie.

Vandereycken heeft uit voorzorg Geert De Vlieger als vierde doelman aan zijn selectie toegevoegd. De 36-jarige sluitpost van Zulte-Waregem is de stand-in van Logan Bailly, die op de training last kreeg van zijn knie.

"Als Logan donderdag niet zou kunnen trainen, dan lopen we een te groot risico. Ik wil er gewoon zeker van zijn dat we over drie wedstrijdfitte doelmannen beschikken", aldus Vandereycken. De Vlieger, voormalig goalie van Willem II, kwam op 16 augustus 2006 tegen Kazachstan voor het laatst in actie voor België.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen