Vertrek Mourinho kan exodus veroorzaken

Ger
21 september 2007, 18:28   Bijgewerkt: 21 september 2007, 18:49

Door het vertrek van Jose Mourinho is er grote onrust in de selectie van Chelsea geslopen. Diverse spelers van de Londense ploeg twijfelen openlijk hun toekomst op Stamford Bridge.

"Het is een treurige dag voor mijzelf en het team", laat Ricardo Carvalho weten. "Ik had een goede aanbieding van Real Madrid op zak, maar ik bleef vanwege Mourinho. Dit is pas de eerste keer dat hij ergens is weggegaan zonder zijn werk af te maken. Het zal verschikkelijk voor hem zijn. Hij hield van Chelsea. Voor mij is hij de beste coach van de wereld."

"Het nieuws is bij mij ingeslagen als een bom", zegt Claude Makelele. "Ik had nooit gedacht dat de coach na twee maanden in het nieuwe seizoen al zou vertrekken. We zagen de druk op Mourinho wel toenemen door de resultaten in de Premier League, maar hij was nog steeds vol vertrouwen dat het goed zou komen."

Chelsea moet daarnaast vrezen dat ook boegbeeld Frank Lampard zijn heil elders zoekt. De Engels international zou zijn contract nog niet zou hebben verlengd omdat er onduidelijkheid bestond over het aanblijven van Mourinho. Voor de middenvelder staan verschillende Spaanse clubs in de rij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen