NAC Breda moet Penders en Molhoek missen

20 september 2007, 18:19

NAC Breda-coach Ernie Brandts kan vrijdagavond, in de uitwedstrijd tegen promovendus VVV Venlo, niet beschikken over Rob Penders en Rogier Molhoek. Penders is geblesseerd, terwijl Molhoek met de naweeën kampt van de lichte hersenschudding die hij afgelopen weekend opliep in het duel met NEC.

Ondanks de absentie van de twee ervaren krachten heeft Brandts goede hoop dat NAC Breda een goed resultaat kan boeken tegen de Venloërs. "Tenminste, als we hetzelfde kunnen brengen als afgelopen zondag in Nijmegen. Als we met dezelfde inzet spelen en even geconcentreerd zijn, dan denk ik dat we daar met een goed resultaat vandaan kunnen komen."

"Ik heb de hele week tegen de spelers geroepen dat ze deze tegenstander niet mogen onderschatten. VVV Venlo is een ploeg die enthousiast speelt en er morgen tegen ons vol in zal kletsen. Bovendien hebben ze individueel heel aardige spelers. We zullen morgen veel strijd moeten leveren én goed moeten voetballen, anders zullen we ze er niet onder krijgen", zegt hij op de website van zijn club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen