Vloet: "Vier routiniers níet uit selectie gezet"

18 september 2007, 08:11

Pascal Bosschaart, Rick Hoogendorp, Yuri Cornelisse en Daniël Rijaard zijn niet permanent uit de selectie van ADO Den Haag gezet. Dat heeft coach Wiljan Vloet benadrukt, in zijn persconferentie na afloop van de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. "Ze behoorden simpelweg niet tot de wedstrijdselectie."

"Kijk, ik heb een selectie van 24 spelers. Bijna iedereen is fit, dus ik moet voor iedere wedstrijd zes spelers op de tribune zetten. De afgelopen weken kreeg ik daar geen vragen over, omdat ik vooral jonge jongens buiten de selectie hield. Nu is dat anders, omdat de spelers die nu op de tribune zaten natuurlijk toch een staat van dienst hebben waar je 'u' tegen zegt. Maar het gaat om het resultaat", zegt Vloet.

"Natuurlijk zijn het geen leuke beslissingen, om zulke spelers op de tribune te zetten", vervolgt hij. "En ik verwacht ook dat ik dinsdag een aantal spelers op bezoek zal krijgen die uitleg willen. Maar goed, dat hoort bij het vak. Ik heb respect voor iedereen, maar voor deze wedstrijd tegen Helmond Sport heb ik gekozen voor meer jonge jongens. Dat was, omdat zulke voetballers minder denken, en meer doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen