Velthuizen: "Lazovic heeft een zwembad en duikt graag"

17 september 2007, 09:42

Arbiter Blom heeft zaterdag de juiste beslissing genomen door de bal niet op de stip te leggen na een overtreding van Vitesse-doelman Piet Velthuizen op PSV-aanvaller Danko Lazovic. Dat vindt Velthuizen zelf, althans. Vrijwel iedereen was het er over eens dat Blom een penalty had moeten geven, maar de doelman vindt van niet.

"Het was er geen", zegt Velthuizen in De Gelderlander. "Danko speelde de bal te ver voor zich uit, wist dat hij 'm niet meer kon halen en liet zich toen over me heen vallen."

Velthuizen had voorafgaand aan de wedstrijd nog gesproken met arbiter Blom, om hem te waarschuwen voor de valpartijen van Lazovic. "Ik zei dat hij Danko in de gaten moest houden. 'Die heeft thuis een zwembad en duikt graag', zei ik. Ik denk dat hij die tip ter harte heeft genomen", lacht de doelman, die voor de wedstrijd ook nog contact had met Lazovic zelf. "Danko en ik hebben voor de wedstrijd nog met elkaar gebeld. Hij zei dat hij zou gaan scoren. Daar komt niets van in, reageerde ik. Een persoonlijk triomfje voor mij, maar ja, we verliezen wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen