Malouda legt keuze voor Chelsea uit

Koen Freriks
5 augustus 2007, 11:00   Bijgewerkt: 5 augustus 2007, 11:56

Florent Malouda is deze zomer de meest in het oog springende aankoop van Chelsea. De Franse vleugelspeler werd bij Liverpool een belangrijke rol beloofd, maar Chelsea had de voorkeur van de aanvaller. De aanwezigheid van Didier Drogba speelde in die keuze een grote rol.

Dat een transfer uiteindelijk niet doorging, lag aan het gevoel dat Malouda had bij Liverpool. "Bij Liverpool voelde ik niet dat iedereen mij zo graag wilde hebben als Benitez. Daarom heb ik voor Chelsea gekozen", verklaart de buitenspeler, die vooral ook (weer) wilde gaan samen voetballen met Drogba. "We zijn erg goede vrienden geworden in de twee jaar dat we samen speelden bij Guingamp. We steunen elkaar in goede en slechte tijden. We hebben dezelfde visie op het leven en op het voetbal. We begrijpen elkaar."

Bij Chelsea kunnen de twee wellicht een gevaarlijk aanvalsduo gaan vormen. Ondertussen zit Arjen Robben nog altijd in de wachtkamer. De Nederlander, die in Malouda een directe concurrent heeft, wacht op een akkoord tussen Chelsea en Real Madrid over de afkoopsom. Zelf wil de aanvaller graag naar de Spaanse topclub, maar Chelsea zit voorlopig nog in de weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen