Koeman speelt het liefst 4-3-3

Koen Freriks
13 juli 2007, 19:50

PSV-trainer Ronald Koeman zal met een 4-3-3 systeem gaan spelen komend seizoen. Echter, de coach laat ook weten zich er niet direct op vast te pinnen. Over de selectie is hij tevreden, maar vindt de groep wel iets te groot. Overigens weet Koeman nog niks van mogelijke interesse in Manuel da Costa.

Koeman over het spelsysteem: "Idealiter spelen we met drie aanvallers, maar we kunnen ook met vier spitsen spelen. Het voordeel van Jefferson Farfán en Arouna Koné is, is dat zij op alle drie de posities voorin kunnen spelen", zo vertelt de oefenmeester op de officiële clubsite. 

"Als er niets meer gaat, zullen we ook niemand meer halen. De groep is nu nog iets te groot, als iedereen er is hebben we 28 á 29 spelers. Iedereen start bij ons, mocht daar aan het eind van de voorbereiding een andere idee over zijn dan zullen we dat bespreken."

FC Porto zou interesse hebben in Da Costa. Van die geruchten had Koeman ook kennis genomen, maar kon niks concreet erover zeggen: "Er zal best wat gaande zijn, maar direct naar PSV hebben we niets gehoord. Van niemand. Ik heb liever niet dat hij vertrekt, maar als er een bepaald bedrag wordt betaald dan weet je het nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen