Verbeek: "Sibon optie bij vertrek Nilsson"

9 juli 2007, 14:37

Bij SC Heerenveen houdt men er rekening mee dat het komend seizoen niet kan beschikken over Lasse Nilsson. De Zweed hoopt op een transfer. "Die jongen wil verder, natuurlijk. En wat Heerenveen betreft, nu kunnen we nog wat voor hem vangen. Wacht je nog een jaar langer dan loopt hij transfervrij de deur uit. Ik houd er rekening mee dat hij vertrekt", zegt coach Gertjan Verbeek in het Friesch Dagblad

"Ik heb na het afgelopen seizoen gezegd dat ik iets nieuws in mijn leven wilde. Op dat standpunt sta ik nog steeds. Ik vind dat je als mens niet stil op de bank moet blijven zitten, maar moet proberen om je te ontwikkelen", vult Nilsson zijn trainer aan. De Zweed staat in de belangstelling van onder meer Paris Saint-Germain en Stade Rennes, de club die eerder ook Petter Hansson overnam van Heerenveen.

Mocht Nilsson vertrekken, dan is Gerald Sibon een kandidaat om hem op te volgen. De spits traint nu al mee met de Friese selectie. "Als we ons in de aanval moeten versterken is Sibon een optie. Hij is nog steeds een goede voetballer", aldus Verbeek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen