Chelsea en Lyon nog niet akkoord over Malouda

3 juli 2007, 10:54   Bijgewerkt: 3 juli 2007, 14:22

Florent Malouda moet niet te vroeg juichen. Dat lijkt de boodschap te zijn die Lyon-preses Jean-Michel Aulas zijn Franse middenvelder mee wil geven. Malouda is er volledig van overtuigd dat hij volgend seizoen voor Chelsea speelt, maar volgens Aulas is er nog lang geen akkoord tussen Chelsea en Lyon over de transfersom.

Malouda zelf kent geen twijfel meer, liet hij dinsdag weten in de Britse krant the Daily Star. "Het is allemaal rond. Ik speel volgend seizoen niet meer voor Lyon, ik heb een akkoord bereikt met Chelsea. De clubs zijn al een maand aan het onderhandelen, maar ik ben er van overtuigd dat het tot een akkoord zal komen."

Dat is echter voorbarig, meldt Lyon-voorzitter Aulas op de website van zijn club. "We zijn bereid om mee te werken aan een vertrek, maar alleen als er een goed bod binnenkomt. Zo niet, dan blijft hij gewoon speler van Olympique Lyon. En momenteel hebben we nog geen goed bod ontvangen", aldus de Franse voorzitter.

Als het aan Aulas ligt, meldt Malouda zich dus gewoon op de eerste training, die gepland staat voor 9 juli. Malouda zelf piekert daar echter niet over. "Ik zal op 9 juli niet meetrainen, de manager weet dat. Mijn besluit staat vast", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen